woensdag 20 april 2016

Fairytale lashes

Hetgeen wat je niet hebt, wil je juist altijd hebben. Dat had ik dan ook met mijn wimpers: veel te kort en veel te recht. Ik nam daarvoor wimperextensions en liet ze drie keer opnieuw bijvullen. Maar wat zonde dat er zo snel alweer gaten te zien zijn. Daarom wilde ik dagelijks nepwimpers proberen.

Op de blog van Michelle (beyoutiful lifestyle) las ik voor het eerst over Lulu Lashes. Het is een nieuw merk van Jessica en over een aantal maanden lanceert zij haar eigen webshop met nepwimpers. Wel kon je Jessica al mailen om wimpers te bestellen en kreeg je op vermelding van Michelle of beyoutiful lifestyle ook nog eens 20 procent korting. Dat was een hele leuke actie.

Ik vond zelf de fairytale lashes het mooiste, maar heb toch om advies gevraagd. Ik wilde namelijk nepwimpers die zo dicht mogelijk bij mijn lange, gekrulde 3D wimperextensions zouden passen. Althans, ze eigenlijk zouden vervangen. Daarbij raadde Jessica mij inderdaad de Fairytale aan en ik kreeg ze gisteren in huis. 

Het doosje ziet er van de buitenkant al super lief en zoet uit, maar de binnenkant is nog veel leuker.

Ik kon niet wachten om ze uit te proberen. Echter had ik verwacht dat er wimperlijm bij zou zitten, maar dat was niet zo. Gelukkig gingen wij vandaag toch inkopen bij de DM in Duitsland doen en kocht ik wimperlijn. En kon ik het niet laten om ze thuis meteen uit te proberen.En bij gesloten ogen..Ik ben er nu al ontzettend blij mee en vind ze ook heel erg mooi staan. Zonder korting kost de Fairytale 27,75. Wil jij ook dezelfde wimpers bestellen? Dan kun je ze ook bestellen via info@lululashes.eu.

Liefs,
Kyra

3 opmerkingen: