donderdag 2 juni 2016

Een verwendagje voor de huid

Jullie zullen vast denken: waarom blogt ze niet meer? En eigenlijk kan ik niets anders zeggen als: ik nam er gewoon de tijd niet voor. Dinsdag nam ik een dagje voor mijzelf. Soms heeft de huid namelijk ook een extraatje nodig. Vooral fijn op een druilerige dag, als de regen met bakken uit de lucht kwam.


Mijn huid voelt op het moment erg droog aan. Tijd om dus van binnen er iets aan te doen en van buiten.


Veel water drinken is goed voor de huid. Ik besloot daarom om minstens zes koppen Green Tea te drinken.

Ik reinigde allereerst mijn huid en smeerde er een royale laag van dit bamboo green tea masker op. Het smeert heel lekker uit en ruikt ook nog eens fris en echt naar groene thee. 10 tot 15 minuten laten intrekken en dus ondertussen alvast een kopje thee drinken en de was opruimen. Daarna afspoelen met lauwwarm water en daarna niet teveel met jouw vingers aan het zachte babyhuidje blijven zitten.



Maar niet alleen het reinigen, maar ook het voeden is erg belangrijk. In een vlog van Laura Ponticorvo (deze) zag ik voor het eerst deze extraordinary gezichtsolie van L'Oreal. Een absolute aanrader. 3 tot 5 druppels heb je per keer nodig en het laat geen vettige laag achter. Het voedt ontzettend en trekt lekker in. Een boost voor de huid. En het fijne? Je kunt dit als serum of als ochtend- en /of nachtverzorging gebruiken.

Hoe geef jij jouw huid weer een flinke boost?

Liefs,
Kyra



2 opmerkingen:

  1. Heerlijk zo'n verwendagje! Ik gebruik ook altijd een huidolie, eentje met vitamine E van de Tuinen :)

    BeantwoordenVerwijderen